Το Ημερήσιο Γενικό Λύκειο Θάσου, σε συνεργασία με το Κέντρο Υγείας Πρίνου και το ΕΚΑΒ Καβάλας συμμετείχε την Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2018 σε δράση αναφορικά με την ενημέρωση και την εκμάθηση τεχνικών αντιμετώπισης επειγόντων παθολογικών περιστατικών.
Με την εκπαίδευση των μαθητών της Α΄ Τάξης του Λυκείου στη βασική υποστήριξη της ζωής, τη χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή, τη θέση ανάνηψης και την παροχή πρώτων βοηθειών, οι νεαροί μαθητές θα μπορούν να ανταπεξέλθουν σε μια έκτακτη ανάγκη που μπορεί να προκύψει οποτεδήποτε και σε οποιονδήποτε, κατανοώντας έτσι την αξία της ανθρώπινης ζωής και την αλληλεγγύη προς τον συνάνθρωπο, μιας και η γνώση σώζει ζωές.
Ο Σύλλογος Διδασκόντων του ΓΕΛ Λιμένα κι εγώ προσωπικά εκφράζουμε τις ευχαριστίες μας στον Διοικητή του ΕΚΑΒ Καβάλας και Διευθυντή του Κέντρου Υγείας Πρίνου κ. Θωμά Αγγελόπουλο, χωρίς την βοήθεια και συνδρομή του οποίου θα ήταν αδύνατον να πραγματοποιηθεί η συγκεκριμένη δράση που άφησε, ομολογουμένως άριστες εντυπώσεις αλλά και γνώσεις στους μαθητές μας.

 

Η Διευθύντρια του ΓΕΛ Λιμένα Θάσου