Την Παρασκευή 16/12/2011 το ΓΕΛ Λιμένα Θάσου διοργάνωσε τουρνουά Μπάσκετ για τους μαθητές όλων των βαθμίδων του Νησιού, ύστερα από αίτημά του για διεύρυνση του θεσμού, αφού δεν εκδηλώθηκε ενδιαφέρον από τα Γυμνάσια, όπου και αρχικά απευθυνόταν. Για το λόγο αυτό ευχαριστούμε θερμά για την ευκαιρία που μας έδωσαν, το Δ/ντή Δ/θμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, κ. Χεριστανίδη Γεώργιο, το Γραφείο Φυσικής Αγωγής, τον πρόεδρο του Δ.Σ. του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του ΓΕΛ Λιμένα, κ. Καβάζη Γεώργιο, όπως και τον προπονητή της ομάδας Καλαθοσφαίρησης της Καβάλας κ. Πρίφτη Δημήτρη, τους μπασκετμπολίστες Νίκο Αγγελόπουλο και Γιώργο Γεωργάκη και το Δ/ντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Καβάλας, κ. Γεωργιάδη Νικόλαο!

Ευχαριστούμε, ακόμη, τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του ΓΕΛ Λιμένα, κ. Γεωργίου Ιωάννη, για τη επίβλεψη και την διοργάνωση του αθλητικού μέρους, όπως και τους καθηγητές Λουλουσίδη Σταύρο και Δαρνάκα Ιωάννη!

Θερμές ευχαριστίες απευθύνουμε στους γυμναστές - καθηγητές των Σχολείων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που συνόδευσαν τους μαθητές στους αγώνες, όπως και στους Δ/ντές των Δημοτικών Σχολείων της Θάσου που μας τίμησαν με την παρουσία τους!

Δεν ξεχνούμε, βέβαια τα ανθοπωλεία και το φυτώριο που διακόσμησαν το χώρο μας και προσέφεραν τις ανθοδέσμες!

Όπως τόνισε στο καλωσόρισμά της η Δ/ντρια κ. Εξηντάρη Μαρία, "... είναι μια κίνηση με μοναδικό στόχο τη συμμετοχή, την ενίσχυση του ερασιτεχνικού αθλητισμού, την αναβάθμιση της αθλητικής παιδείας που παρέχεται από το σχολείο και τη διαμόρφωση μιας υγιούς σχέσης του νέου με τον αθλητισμό. Είναι μια προσπάθεια που ενδυναμώνει και εμπλουτίζει συναισθηματικά τους νέους, διαμορφώνει ήθος και κοινωνική συνείδηση, καλλιεργεί οικουμενικές και πανανθρώπινες αξίες. Σήμερα όλοι θα είναι νικητές στο πνέυμα του ανθρωποκεντρικού ελληνικού πολιτισμού!"

Για μας το κέρδος ήταν η χαρά που αισθανθήκαμε εξασφαλίζοντας καινούργιες μπασκέτες για τους μαθητές μας!


Βράβευση των νικητών του διαγωνισμού τριπόντων.

website design information